Funktion One bérlés

A Funktion One hangrendszereket nem kell bemutatni. Mindenki felismeri őket mind a tiszta hangvisszaadásukról, mind a nagyszerű esztétikájukról. A gyártók rendkívül elkötelezettek, ha a hangzásbeli tökéletesség eléréséről van szó.

A 11soundnál egy egyedülálló és sokoldalú rendszert kínálunk Önnek, amely számos alkalmazási területre ideális, a kis zárt terektől a szabadtéri fesztiválokig.

Mi a következőket biztosítjuk Önnek:

Funktion One Resolution 2


RESOLUTION 2 – A sokféle alkalmazáshoz ideális Res2 a legmagasabb frekvencia-lefedettséggel rendelkező csúcselem a teljes Funktion One termékcsaládban. Alkalmazásspecifikus crossover-beállításával DJ-monitorként is használható, így DJ-pultjában is élvezheti a zökkenőmentes Funktion One hangzást.

EVOLUTION 7 EH – A Funktion One termékcsalád legnagyobb csúcsmodellje, ideális nagy rendezvények hangosítására 700 főtől felfelé. Több párat biztosítunk Önnek, így az egész arénában pontos magas és közepes hangzást biztosítunk.

F215 MK2 – MID-BASS szekció – minden rendszer dobogó szíve. Két 15″-es driverből áll, és pontos, jól definiált kicket ad vissza. Használható önálló basszusként kisebb terekben, vagy nagyobb testvéreivel, az F121/F124-gyel együtt nagyobb terekben vagy kültéren.

F218 MK2 – Erőteljes és ütős basszus viszonylag kis méretben. A két 18″-os meghajtó nagyon tiszta rúgásokat játszik nagy hangerőn anélkül, hogy zavarná a fület. Ez a legsokoldalúbb egység a basszusokhoz. Már egyetlen pár is elég basszust játszik 150-400 ember számára, 3×2-es stackben pedig robbanékony basszust produkál maximális tisztasággal.

F121 – Gyakran a dj pult elé teszik őket. Lefedik a legalacsonyabb frekvenciákat (akár 20 Hz-ig), és nélkülözhetetlenek olyan alkalmazásokban, ahol a zenét hangsúlyos basszusvonalak határozzák meg, vagy szabadtéri alkalmazásokban. Ajánljuk a használatát még kisebb terekben is a kerekebb, melegebb hangzás érdekében.

F124 –  Tökéletes partner az Evolution rendszerekhez. A mély basszus frekvenciákat a kisebb egységek sebességével és hatásával adja vissza, a legmodernebb Funktion One technológiával. Ajánlott nagyméretű alkalmazásokhoz (1000 fő felett) a maximális lefedettség és a lenyűgöző hangzás érdekében.